Проєкти та програма

промінь любові

Допомога церквам в соціальному служінні

Бачення : Ми хочемо бути променем Божої любові до людей які побиті гріховним життям, і запалити членів церкви до служіння Богові. Бути підтримкою для церков які не мають можливості проводити зустрічі з дітьми та людьми тієї місцевості. Запалити членів церкви служити людям які живуть в їхній місцевості.

Наші кроки:

1. Проведення зустрічі для дітей по церквах по 2 дні в літній час, забезпечення продуктовими наборами родини які потребують їжу.

2. Бути мостом між церквою та людьми які живуть біля церкви.

3. Навчання команди

4. Шукати можливості для покривання 50% витрат для проведення проекту.

5. Підготовка команд та приготування програми

Обов’язки від церкви:

1. Після зустрічі обов’язково має початися недільна школа з дітьми, або духовна робота з людьми, і мати людину яка візьме на себе відповідальність.

2. В команді мають бути місцеві члени церкви які не  на зауваженні та не відлученні.

3. Церква покриває 50% витрат для проведення проекту. (для кожної церкви буде особистий підхід)

4. Саме головне щоб церква мала бажання служити людям, і готова до змін.


Будівництво центру


промінь любові

Місце для проведення навчання та перепочинку служителів. 

Ми хочемо послужити служителям та їх родинам, їх церковним командам в плануванні служіння церкви, провести час разом в молитві та читанні Біблії, побути як разом так і в тиші, насамоті. Вважаємо це приорітетом, щоб послужити служителю, щоб він зміг відновитись, побути один на один з Богом в тиші, хоча б декілька днів для духовного підкріплення і перезавантаження. А також запропонувати варіанти спокійно-активного відпочинку – вони зможуть сходити на рибалку, в сауну, відвідати музей дорогоційного каміння та багато інших цікавих історичних локацій нашого району. 

Так як більшість служителів працюють на різноманітних звичайних роботах, щоб забезпечувати родину і піклуватись про церкву, готувати здорову духовну їжу, а для того, щоб це робити, то служитель має сам бути духовно здоровий. 

Ми хочемо надавати можливість бути від 1-3 днів на перепочинку, вартість якого буде домовлене посильне добровільне пожертування. 

Приєднайтесь до будівництва Центру Перепочинку служителів, і тим самим приєднайтесь до великої справи піклування про вірних та виснажених служителів.

 

Будівництво соціального центру

Впродовж останніх трьох років ми займаємось соціальним служінням, насамперед допомагаючи:
– Родинам, де є діти з інвалідністю;
– Родинам, які потрапили в складні життєві обставини (СЖО).


Ми переконані, що сьогодні соціальне служіння є одним з найголовніших і найперших служінь для християнина. Це коли ми торкаємось до родини не тільки словом, але і ділом. Головна ціль цього- донести, показати Євангеліє Ісуса Христа. Ми почали будувати благодійний центр, який буде підтримкою для таких родин, а для служителів благословіння перепочинку як гарний інструмент для відновлення сил. Також ми  плануємо там допомагати людям в СЖО одягом, продуктами, надавати інші соціальні послуги, готувати соціальні обіди. Наші серця відкриті до таких родин, тому і цей центр, який будується, також буде відкритий до потреб людей, які живуть в нашій місцевості. Ми щасливі, що посвятили себе на повну віддачу в цьому служінні ради Ісуса Христа, служити  для різних нужденних та потребуючих людей. Хочу поділитись з вами думкою, що нещодавно торкнулась мого серця – “Проповідуй Христа постійно, інколи, коли треба, використовуй слова”. Просимо вас підтримати будівництво благодійного центру і тим самим вкласти в це служіння частинку свого серця.

промінь любові

Проведення Таборів

Табір- це гарний ресурс для досягнень дітей, підлітків, молоді. Я почув Євангеліє, коли мені було 12 років. Посіяне Слово Боже проросло і через 6 років дало свій плід. Переконаний на власному досвіді, що це – найкращий час, щоб бути ближчим до підлітків, вміти вислухати, зрозуміти, порадити. Це прекрасний час бути поряд, бути гарним прикладом, впливати Словом Божим…Для усього цього потрібне місце для регулярних зустрічей. Таким місцем може бути благодійний центр, де функціонуватиме денний табір з можливістю залишитись на ночівлю. На території табору, біля озера,  планується будівництво футбольного та волейбольного полів для заняття спортом та іншими активностями.

ПОДАЙ РУКУ ДОПОМОГИ
Християнське служіння Промінь Любові існує виключно шляхом добровільних пожертв. Коли Господь спонукає Вас підтримати один із проєктів, ми радіємо, що Ви побачили важливість цього служіння.
monobank